Το παραδοσιακό έπιπλο διαθέτει προσωπικότητα την οποία υπογράφει η μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας. Γιατί λοιπόν να μην δώσετε στο χώρο σας την δική σας προσωπικότητα; Εμείς θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και να κάνουμε το "ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ" δικό σας σπίτι...

Το πρώτο μας βήμα στο χώρο, του επίπλου έγινε το 1985. Ως σήμερα έχοντας στο πλευρό μας την πλούσια ελληνική παράδοση επενδύσαμε κόπο και χρόνο ώστε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό περιβάλλον, ποιότητα κατασκευής καθώς και μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, το όποιο πιστεύουμε πως αποτελεί και το κλειδί της μακροβιότητας μας. Ακλουθήσαμε την εξέλιξη της εποχής με σκοπό να καλύψουμε όλο και περισσότερο τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Στην οικογενειακή μας επιχείρηση καθένας από μας πρόσθετε ένα κομμάτι τέχνης και φαντασίας, έτσι ώστε νέα ποίκιλλα σχεδία (Σκυριανού και Αιγαιοπελαγίτικου στοιχείου) να προσαρμόζονται και να δένουν, αρμονικά, με τον παραδοσιακό η μοντέρνο σας χώρο.

Στο εργαστήριο μας το όποιο μπορείτε να παρακολουθήστε την επεξεργασία των υλικών μας και να βάλετε την δίκια σας πινελιά στην κατασκευή τους, αφού η δική μας φαντασία σταματά εκεί που ξεκινά η δική σας.

Η πρώτη μας υλη το ξύλο είναι οξιά φουρνιστή (Ρουμανίας) ξύλο που όπως θα ανακαλύψετε συνεργάζεται τέλεια με τον χρόνο. Βαμμένο με κερί στο χέρι διατηρούν την φινέτσα και την αρχοντιά του παραδοσιακού ενώ αποκτούν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην ανθεκτικότητα και την αντοχή τους .

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πινάκες, φωτιστικά και άλλα ιδιαίτερα αντικείμενα παραδοσιακής τέχνης.

Γιατί εμάς

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όταν αυτό που κληρονομείς από τους προγονούς σου είναι κάτι το τέλειο, τότε δε μπορείς να κάνεις τίποτα λιγότερο.

ΜΕΡΑΚΙ

Όταν το τέλειο μπορεί να γίνει τελειότερο τότε η πρόκληση είναι μεγάλη.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Όταν το τέλειο είναι η έμπνευση σου τότε η μοναδικότητα είναι σίγουρη.